Az Eötvös Károly Megyei Könyvtár Helyismereti Gyűjteményének blogja

Megyei Morzsák

Kép/SzóTÁR

Rendhagyó grafikai tárlat Albrecht Sándor gyűjteményéből

2018. október 04. - DAnna

Az alábbiakban közöljük a Kép/SzóTÁR kiállításhoz kapcsolt szabad assziciációs játék Játékismertetőjét és  Szövegkönyvét.

A kiállítás az Eötvös Károly Megyei Könyvtár kisgalériájában tekinthető meg. A szövegek a kiállítás helyszínén nyomtatott formában is elérhetők.

Szabad asszociációs játékra hívjuk kedves látogatóinkat.

Az alul található Szövegkönyv linken idézeteket találnak (verseket, prózai részleteket, elhíresült mondásokat). A szövegek valamilyen módon kötődnek a kiállítás képeihez.

Ha kedvük van velünk játszani, kérjük, vegyenek magukhoz egy beküldési szelvényt, és járják végig a szövegkönyvvel és a szelvénnyel a kiállítást! A szelvényen a képek címe mögött mezőbe annak az idézetnek a számát várjuk, amely Önök szerint legjobban illik az adott képhez. A kitöltött szelvényeket a gyűjtődobozba dobhatják.

Itt nincsen egyedül helyes megoldás! A legtöbb képhez több szöveget is válogattunk, és van olyan idézet a füzetben, mely szerintünk több képhez is kapcsolható.

Reméljük, a játék kellemes kirándulást nyújt Önöknek a képzőművészet és az irodalom világába!

Jó szórakozást kívánunk!

Szövegkönyv

A bejegyzés trackback címe:

https://megyeimorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr9414281189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása