Az Eötvös Károly Megyei Könyvtár Helyismereti Gyűjteményének blogja

Megyei Morzsák

Morzsa Mustra

apróságok Veszprém megyéből

2017. szeptember 01. - DAnna

Sok édes semmiség, hétköznapi apróság odatapad az ember szívéhez a gyermekkorban, odatapad úgy, hogy nincs emberi hatalom, mely attól elválassza. Mély gyökeret vernek a szív földjében, táplálkoznak a szív vérével, s addig élnek, míg a szív parányi malmát hajtja az élet patakja; s meghalnak akkor, mikor a szív utolsót dobban.

Gaál Mózes

 

Ebben a rovatban morzsákat mutatunk meg Veszprém megye történetéből, természeti és ember alkotta kincseiből, és történeteket mesélünk azokról az emberekről, és közösségekről, akik ezeket megalkották, lejegyezték, összegyűjtötték.

puzzle illusztráció

A morzsák aprók, ahogy egy puzzle darabjai, melyek aztán részeivé válnak a nagy egésznek, és végül egy képet formálnak, melyben gyönyörködni lehet. A posztok keddenként jelennek majd meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://megyeimorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr4012773806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása