Az Eötvös Károly Megyei Könyvtár Helyismereti Gyűjteményének blogja

Megyei Morzsák

Október hónap témája: önszerveződő, egymást segítő közösségek

2017. szeptember 19. - DAnna

közösség illusztrációA jövő hónap témája szorosan kapcsolódik a hónap elején (2017. 10. 02. – 2017. 10. 08.) esedékes Országos Könyvtári Napok rendezvényeihez, melynek mottója „Csak tiszta forrásból” Könyvtárak összefogása a társadalomért, és ezen belül a szerdai nap „A boldogság forrása” címmel az egymást segítő közösségekről szól.

Az Országos Könyvtári Napok keretében ezen apropóból élőben bemutatkozik Veszprém egy frissen alakult közössége is. A Toastmasters Veszprém - Retorika klub minden második kedden esedékes összejövetelét azon a héten a Megyei Könyvtárban tartja (október 3, 17:15, Kisfaludy terem).

Azonban tisztában vagyunk vele, hogy a megyében számos közösség létezik, melyekről nincs tudomásunk, de bemutatásra érdemes lehet. Várjuk hát önszerveződő, egymást segítő közösségek rövid írásos, esetleg fényképes jelentkezését. 

E-mail: helyismeret[kukac]ekmk[pont]hu, a levél témája legyen "közösség".

 ekmk_logo_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://megyeimorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr1212727438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása